ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ​ΜΑΣΑΖ

Επιλέξτε όποιο είδος μασάζ καλύπτει τις ανάγκες σας…Κατακτήστε τη… σωματική και ψυχολογική ευεξία!

image-306545-yphresia1.png

ΡΕΦΛΕΞΟΛΟΓΙΑ/ΤHAI FOOT MASSAGE

Η ρεφλεξολογία είναι μια τεχνική μασάζ, η οποία ασκείται στα πόδια. Συγκεκριμένα, η ρεφλεξολογία τονώνει τα όργανα του σώματος μέσω των ποδιών. Στο πέλμα του ποδιού υπάρχουν πάνω από 7000 νευρικές απολήξεις και όποια πίεση γίνεται από το θεραπευτή προκαλεί ένα ερέθισμα, σε ένα συγκεκριμένο όργανο στο σώμα.

image-306545-yphresia1.png

THAI OIL MASSAGE

Το Thai Oil μασάζ -όπως υποδηλώνει και ο τίτλος- χρησιμοποιεί τα αιθέρια έλαια για την ανακούφιση του σώματος από την ένταση της καθημερινότητας, για την καλύτερη κυκλοφορία του αίματος, καθώς και για τη βελτίωση της αναπνοής. Διατηρεί, επίσης, το δέρμα υγρό.

image-306545-yphresia1.png

ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΤΑΪΛΑΝΔΕΖΙΚΟ ΜΑΣΑΖ/TRADITIONAL THAI MASSAGE

Το παραδοσιακό ΤΑΪΛΑΝΔΕΖΙΚΟ μασάζ είναι μια τεχνική μασάζ όπου, χρησιμοποιώντας τη συμπίεση των μυών, επιτρέπει στον οργανισμό να χαλαρώσει και να επιστρέψει στην κανονική του κατάσταση. Σε αυτόν τον τύπο μασάζ δεν γίνεται χρήση αιθέριων ελαίων, ενώ γίνεται στο πάτωμα, πάνω σε στρώμα.

image-306545-yphresia1.png

ΣΠΟΡΤ ΜΑΣΑΖ/SPORT MASSAGE

Το Σπορτ Μασάζ, όπως υποδηλώνει και η ονομασία του, απευθύνεται σε αθλητές ερασιτέχνες και επαγγελματίες που υποφέρουν από τραυματισμούς και κυρίως από μυϊκούς πόνους.